Skip to content

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Upotrebom ovog internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu “uslovi”) i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj internet sajt.

EDUKATIVNI CENTAR MINIĆ može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažurne Uslove, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Uslova mogu biti nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog sajta.

Upotreba internet sajta

Sav materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu “Sajt”) je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog sajta koji poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali.

Osim ako je eksplicitno drugačije naznačeno ovde ili na nekoj drugoj stranici ovog sajta, ništa ovde sadržano, bilo izričito, prećutno, odricanjem ili na drugi način, vam ne daje pravo da koristite bilo koji deo intelektualne svojine koju ste pronašli na Sajtu.

Informacije

Svi materijali, povratne informacije ili druge vrste informacija koje dostavite ovom Sajtu ili u kompaniji EDUKATIVNI CENTAR MINIĆ povodom ovog sajta (“Informacije”) neće biti smatrani za poverljive ili vlasničke. EDUKATIVNI CENTAR MINIĆ će biti isključivi vlasnik svih informacija prikupljenih na Sajtu ili u vezi sa njim. EDUKATIVNI CENTAR MINIĆ nema nikakve obaveze u odnosu na takve informacije i slobodan je da ih koristi bez ograničenja za bilo koje svrhe (kao što je upotreba, reprodukcija, modifikacija, objavljivanje, (re)distribucija, javno prikazivanje itd.) i bez navođenja izvora.

Zabranjeno je postavljati ili prenositi na Sajt ili sa njega bilo kakve protivzakonite, preteće, klevetničke, ponižavajuće, obscene, pornografske ili druge materijale koji krše bilo koje zakone.

Osnovni podaci o firmi

EDUKATIVNI CENTAR MINIĆ
ALEKSANDAR MINIĆ PR
Adresa: Branka Krsmanovic 8 , Lazarevac
9602 – Delatnost frizerskih i kozmetickih salona
MB: 67235053
PIB: 113982474
Web adresa: anaminic.rs
Kontakt telefon: 0640193534
Kontakt email: info@anaminic.rs

Tačan opis ponuđenih roba i/ili usluga

Na našem prodajnom mestu možete kupiti onlajn kurseve šminkanja, Svi kursevi su tačno opisani,  uključujući cenu istih izraženu u valuti transakcije – dinar (RSD).

Izjava o konverziji 

SR: Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.
Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

EN: All payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank.
When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.

Kontakt podaci – korisnički servis

Za sve eventualne nedoumice u vezi sa kupljenim onlajn kursevima možete se obratiti našem korisničkom servisu na e-mail kontakt@anaminic.rs.

Dostava robe i eventualna ograničenja

Nakon izvršene uplate dostavićemo Vam link za pristup kursu.

Politika reklamacija

Reklamacije na podatke ili pogrešnu vrstu usluge.

Ukoliko ste ustanovili da isporučena usluga ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka plaćanja pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na e-mail kontakt@anaminic.rs i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku, odgovorćemo potrošaču na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka prijave iste.

Reklamacije koje se podnose od strane kupca, za porudžbine 

                    Izuzeci od Prava na Reklamaciju

  • Specifično, reklamacije se ne prihvataju za kupovinu karata za naše masterclass-ove i seminare uživo. Jednom kada je karta kupljena, smatra se konačnom i ne može biti predmetom zahteva za povrat novca ili zamenu.
  • Takođe, ne prihvatamo reklamacije u slučajevima kada je karta kupljena, ali nije iskorišćena. Odgovornost je na kupcu da iskoristi kupljenu kartu za događaj za koji je kupljena.

   Postupak Reklamacije za Ostale Proizvode i Usluge

   • Za sve ostale proizvode i usluge koji nisu obuhvaćeni gore navedenim izuzecima, kupci mogu podneti zahtev za reklamaciju u skladu sa našim standardnim procedurama. Detalji o procesu podnošenja reklamacije, uključujući rokove i potrebnu dokumentaciju, dostupni su na našem veb sajtu ili putem korisničke službe.

 

Zaštita privatnosti korisnika

U ime firme EDUKATIVNI CENTAR MINIĆ obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući
mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su
samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u firmi EDUKATIVNI CENTAR MINIĆ (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno
najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, EDUKATIVNI CENTAR MINIĆ je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o PDV-u

ALEKSANDAR MINIĆ PR EDUKATIVNI CENTAR MINIĆ nije u sistemu PDV-a.

  0
  Vaša Korpa
  Vaša korpa je praznaVratite se na kurseve